» Introduktie
Beste collega,

Wilt u een extra inkomen verdienen voor u zelf of de familie ?

30 tot 500 euro is op een part-time basis makkelijk te realiseren. Klinkt dit niet interessant ? Mis deze spannende en nieuwe kans niet.


Wilt u
• Een extra inkomen verdienen
• Fantastische producten verkopen
• Eigen baas zijn
• Werken wanneer het u uit komt
• Deel uit makende van een 80 jaar oud goed lopend
bedrijf.
• Een andere life-style opbouwen of dromen realiseren

Start dan nu een KleeneZe bedrijf, lees verder …….

Hoe werkt het ?
U verspreidt een aantal catalogussen bij u in de buurt. Na 2 of 3 dagen haalt u deze weer op, ook de eventuele bestelling uit de catalogus neemt u mee, deze verstuurt u naar ons. Hoe groter uw verspreidingsgebied hoe meer kansen.
In onze catalogus staan voornamelijk huishoudelijke, schoonheid, tuin en seizoensgebonden producten.Onze producten zijn van een uitstekende kwaliteit. U levert de producten bij uw klant af en ontvangt 15% van de gemaakte verkoop. Zo makkelijk is het.

Wie zijn wij ?
Onze naam is KLEENEZE PLC en momenteel hebben wij zo’n 2000 distributeurs in Nederland. Wij zijn in september 2004 in Nederland gestart. Om distributeur te worden betaald u 25€ voor een business pack en nogmaals 25€ voor 50 catalogi. De catalogi worden in plastic geleverd samen met de bestelformulieren, ze zien er erg verzorgd en niet goedkoop uit. Met dit pakket kan u van start gaan en komen u dromen en idealen dichterbij.

Onze producten.
In de catalogus staan huishoudelijke, schoonheids, tuin en seizoensgebonden producten. Alle producten worden speciaal voor KleeneZe gemaakt en zijn van hoogwaardige kwaliteit en dus niet ergens anders verkrijgbaar. Veel van onze producten worden bijna dagelijks in alle huishoudens gebruikt, veel mensen zullen dus later dezelfde producten nogmaals willen bestellen.

Dit is een simpele en makkelijke manier om een extra inkomen te verdienen en daarmee al uw dromen en idealen te kunnen realiseren.
Het enige wat u hoeft te doen is vrijblijvend een informatiepakket aanvragen met o.a. CD/ DVD's en zie wat KleeneZe voor u kan betekenen. Wij hebben 80 jaar verkoop ervaring, wilt u nog meer over ons lezen ???

Dit is uw kans, reageer nu en neem contact op met ons:

marionkleeneze@hotmail.com

[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Snelle info ned.

  • Het Engelse Kleeneze is recentelijk van start gegaan in Nederland - Het eerste land van vele Europese landen. We zijn op zoek naar mensen die betrokken willen worden bij deze business ontwikkeling op dit gunstige tijdstip.

Snelle info Belgie

  • Het Engelse Kleeneze wil recentelijk van start gaan in Belgie - Het eerste land van vele Europese landen. We zijn op zoek naar mensen die betrokken willen worden bij deze business ontwikkeling op dit gunstige tijdstip.

citaat

  • "Als ik het allemaal nog een keer over zou kunnen doen zonder een traditioneel bedrijfsmodel te hoeven gebruiken dan zou ik een netwerk marketing bedrijf opzetten". Citaat van Robert T. Kiyosaki (schrijver van "Rich Dad, Poor Dad").

Copyright 2002-2018