» BEGIN JE EIGEN ZAAK VANUIT HUIS
KLEENEZE

Als onderdeel van de Winners Groep zijn wij de thuiswinkel divisie van een grote Britse holding met een jaarlijkse omzet van € 300 miljoen. Wij maken op dit moment een enorme groei door in alle regio’s van Nederland. En daarom zijn wij op zoek naar mensen (vanaf 18 jaar) die parttime of fulltime deel uit willen maken van ons succes.
Wij zoeken hoofdzakelijk mensen die zich kunnen vinden in de volgende drie categorieën, flexibiliteit tussen deze categorieën is mogelijk .
1. De eerste categorie werkt geheel parttime. Werktijden van 8 – 15 uur per week. Zij verspreiden de thuiswinkel catalogi in hun eigen woonomgeving en halen deze later weer op. Je hebt hiervoor geen enkele verkoopervaring of specifieke vooropleiding nodig. Deze groep deelt zijn eigen werktijd in. Verdiensten tussen € 200 - € 800 per maand.
2. De tweede categorie houdt zich bezig met begeleiding en ondersteuning. Zij houden zich bezig met het organiseren, distribueren en locale trainingen. Werktijden tussen 15 – 25 uur per week. De werkzaamheden kunt u plannen naast uw huidige baan en familieleven en zijn volkomen flexibel in te delen. Verdiensten tussen € 500 - € 1500 per maand.
3. De derde categorie zijn leiders. Deze mensen zijn op zoek naar een uitzonderlijk groot tweede inkomen of zoeken een geheel nieuwe uitdaging in een andere carričre. Het zijn doorzetters en houden ervan om met mensen te werken. Zij houden zich voornamelijk bezig met het uitbreiden van hun business. Hiervoor wordt veel tijd besteed aan rekrutering, opleiding, persoonlijke ontwikkeling, training en ondersteuning van nieuwe medewerkers. Deze groep kan verdiensten verwachten van meer dan € 30.000 per jaar. Zij kunnen door het carričre plan bij Kleeneze bijzondere bonussen verdienen en in aanmerking komen voor een luxe auto en buitenlandse reizen. De top leiders in deze groep verdienen inkomens van meer dan € 100.000 per jaar.
Alle drie de groepen ontvangen vanaf de eerste dag een uitgebreide training en doorlopende ondersteuning. Vanaf de eerste dag kunt u ook direct geld gaan verdienen. Wij zijn meer geďnteresseerd in uw enthousiasme en betrokkenheid dan in uw vorige werkervaringen.
Wilt u meer informatie, mail dan marionkleeneze@hotmail.com
Bedankt voor uw belangstelling.
Marion
Houdt u er rekening mee dat u minimaal 18 jaar moet zijn om u aan te sluiten bij ons succesvolle team.


[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Snelle info ned.

  • Het Engelse Kleeneze is recentelijk van start gegaan in Nederland - Het eerste land van vele Europese landen. We zijn op zoek naar mensen die betrokken willen worden bij deze business ontwikkeling op dit gunstige tijdstip.

Snelle info Belgie

  • Het Engelse Kleeneze wil recentelijk van start gaan in Belgie - Het eerste land van vele Europese landen. We zijn op zoek naar mensen die betrokken willen worden bij deze business ontwikkeling op dit gunstige tijdstip.

citaat

  • "Als ik het allemaal nog een keer over zou kunnen doen zonder een traditioneel bedrijfsmodel te hoeven gebruiken dan zou ik een netwerk marketing bedrijf opzetten". Citaat van Robert T. Kiyosaki (schrijver van "Rich Dad, Poor Dad").

Copyright 2002-2018