╗ Wat moet u doen om te starten?

Even contact opnemen met je aanstaande sponsor! (mail marionkleeneze@hotmail.com)
Je geeft door dat je ge´nteresseerd bent om te starten en de sponsor zal je vertellen wat voor bedrag je over moet maken om de bedrijfskit en evt. extra catalogi te bestellen. Na ontvangst van de betaling zal je sponsor een bedrijfsset bestellen bij het hoofdkantoor die dan enkele dagen later naar je toe zal worden gestuurd In de bedrijfskit ( kosten vanaf 12 september 2005) zijn 65, - euro. Hierin zit alles wat u nodig heeft om te starten als onafhankelijk distributeur, de allernieuwste 50 catalogi inclusief de extra kerstcatalogus+ bestelformulieren, kans dvd , een handleiding en een registratie formulier, schoudertas; Dit formulier stuurt u ingevuld en ondertekent naar uw sponsor op + een pasfoto. U ontvangt dan een bevestiging, een legitimatie pasje (voorzien van pasfoto) en u kunt gaan starten.
Persoonlijk adviseer ik met minimaal 100 catalogi te beginnen. Waarom?? Des te meer catalogi bij de mensen in huis zijn verspreid des te meer kans dat er producten worden besteld en zul je ook veel gemotiveerder zijn wanneer je na iedere ronde met een leuke omzet naar huis gaat.


Totale starterkosten zijn voor 100 catalogi dan 110,00 euro = ( 65 euro voor bedrijfsset en 45 euro voor 50 extra nieuwste extra dikke catalogus en kerstuitgave catalogus )+ verzendkosten.
PROFITUUR NU OM EEN GOEDE START TE MAKEN ivm de extra kertscatalogus[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Snelle info ned.

  • Het Engelse Kleeneze is recentelijk van start gegaan in Nederland - Het eerste land van vele Europese landen. We zijn op zoek naar mensen die betrokken willen worden bij deze business ontwikkeling op dit gunstige tijdstip.

Snelle info Belgie

  • Het Engelse Kleeneze wil recentelijk van start gaan in Belgie - Het eerste land van vele Europese landen. We zijn op zoek naar mensen die betrokken willen worden bij deze business ontwikkeling op dit gunstige tijdstip.

citaat

  • "Als ik het allemaal nog een keer over zou kunnen doen zonder een traditioneel bedrijfsmodel te hoeven gebruiken dan zou ik een netwerk marketing bedrijf opzetten". Citaat van Robert T. Kiyosaki (schrijver van "Rich Dad, Poor Dad").

Copyright 2002-2018