» De produkten
KleeneZe is een bedrijf dat meer dan 500 producten voert die dagelijks gebruikt worden. Deze producten worden via een catalogus van hoogstaande kwaliteit aangeboden. Met producten die variėren in prijs van €1,99 tot ongeveer 50 euro, voor gebruik in huis, in de tuin en voor persoonlijke verzorging is er voor ieder wat wils.
Veel KleeneZe producten zijn exclusief of moeilijk te vinden in winkels. Omdat vele producten, zoals schoonmaak en gezondheidsproducten, verbruikt worden bieden ze een herhalingsaankoop kans.

Ons hoofdboek is in zeven hoofdstukken verdeeld :
Gezondheid en Schoonheid,
Bed en Bad,
Ideeen voor in huis,
Keuken,
wassen,
Strijken en Huishouden,
Tuin en Werkhoek.

Elk hoofdstuk staat vol handige producten voor uw huis en persoonlijk gebruik.

[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Snelle info ned.

  • Het Engelse Kleeneze is recentelijk van start gegaan in Nederland - Het eerste land van vele Europese landen. We zijn op zoek naar mensen die betrokken willen worden bij deze business ontwikkeling op dit gunstige tijdstip.

Snelle info Belgie

  • Het Engelse Kleeneze wil recentelijk van start gaan in Belgie - Het eerste land van vele Europese landen. We zijn op zoek naar mensen die betrokken willen worden bij deze business ontwikkeling op dit gunstige tijdstip.

citaat

  • "Als ik het allemaal nog een keer over zou kunnen doen zonder een traditioneel bedrijfsmodel te hoeven gebruiken dan zou ik een netwerk marketing bedrijf opzetten". Citaat van Robert T. Kiyosaki (schrijver van "Rich Dad, Poor Dad").

Copyright 2002-2018