MLM met kleeneze
De Markt (Netwerkmarketing)

De direkte verkoop markt is een markt met miljardenomzet waarin meer dan 38 miljoen mensen wereldwijd betrokken zijn. Door veel zakenmensen wordt deze markt gezien als de business van de toekomst.

Kleeneze is een direkte verkoop organisatie die het daadwerkelijke verkopen heeft vervangen door de catalogus. Kleeneze brengt haar producten rechtstreeks bij de consument via onafhankelijke distributeurs. Door deze directe verkoopmethode worden alle mensen die normaalgesproken in het verkoopproces zitten uitgesloten, zoals je hieronder kunt zien.

De besparingen die het bedrijf hiermee kan realiseren worden terugbetaald aan het network van distributeurs. Vorig jaar betaalde Kleeneze bijvoorbeeld ongeveer 70 miljoen uit aan haar netwerk van distributeurs. Big business dus !

Met de geplande groei in het achterhoofd laat dit figuur zien dat er een gigantische inkomensgroei te verwachten is de aankomende jaren. Wil jij ook meedelen ?!

Kleeneze is niet alleen een direkte verkoop organisatie, het is ook een bedrijf dat een volledig netwerkmarketing programma hanteert waarbij elke distributeur weer andere distributeurs in het concept kan betrekken. Eigenlijk is het proces van netwerken en sponsoren verantwoordelijk voor de groei van het bedrijf en het terugbetalen van ongeveer de helft van de omzet aan de disitributeurs - het lucratieve deel van de business !

Het is een winnende formule - Directe verkoop en catalogus distributie gecombineerd met de lucratieve inkomensstructuur van netwerkmarketing!

Iedereen die jij in de business sponsort wordt onderdeel van jouw eigen team, waarbij het bedrijf je een percentage betaald van de omzet van je hele team/

De inkomens die met Kleenze verdient kunnen worden zijn gigantisch. Realiseer je dat netwerkmarketing de afgelopen jaren meer miljonairs heeft voortgebracht dan welke andere industrie dan ook!"Als ik het allemaal nog een keer over zou kunnen doen zonder een traditioneel bedrijfsmodel te hoeven gebruiken dan zou ik een netwerk marketing bedrijf opzetten".

Citaat van Robert T. Kiyosaki (schrijver van "Rich Dad, Poor Dad").


[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Snelle info ned.

  • Het Engelse Kleeneze is recentelijk van start gegaan in Nederland - Het eerste land van vele Europese landen. We zijn op zoek naar mensen die betrokken willen worden bij deze business ontwikkeling op dit gunstige tijdstip.

Snelle info Belgie

  • Het Engelse Kleeneze wil recentelijk van start gaan in Belgie - Het eerste land van vele Europese landen. We zijn op zoek naar mensen die betrokken willen worden bij deze business ontwikkeling op dit gunstige tijdstip.

citaat

  • "Als ik het allemaal nog een keer over zou kunnen doen zonder een traditioneel bedrijfsmodel te hoeven gebruiken dan zou ik een netwerk marketing bedrijf opzetten". Citaat van Robert T. Kiyosaki (schrijver van "Rich Dad, Poor Dad").

Copyright 2002-2018