Wat is KleeneZe?
Wat is KleeneZe?

Kleeneze UK Ltd is gevestigd in Bristol, Verenigd Koninkrijk, waar het bedrijf in 1923 werd opgericht. Sindsdien is Kleeneze uitgegroeid tot het bloeiende en succesvolle bedrijf dat het nu is.

Dit komt voornamelijk door een sterke verkooppropositie, de unieke netwerkkans voor alle distributeurs en de operationele infrastructuur, geleid vanaf het hoofdkantoor, waarop het bedrijf blijft voortbouwen.

In de KleeneZe catalogus staat een heel scala aan producten voor uzelf, uw huis
en uw tuin.
Diverse productlijnen zijn exclusief bij KleeneZe verkrijgbaar en veel producten
kunnen niet in de winkel gekocht worden.

KleeneZe groeide de afgelopen 8 jaar van een omzet van minder dan 30 miljoen naar een omzet van ruim 150 miljoen. Er worden al inkomens uitbetaald van meer dan 75.000 per 4 weken !

De aankomende 5 jaar is er een groei beraamd naar een omzet van meer dan 450 miljoen per jaar. Met een distributeursdekking van minder dan 25% van de huishoudens in Engeland en Ierland en een potentiele markt van meer dan 500 miljoen mensen in het Europese vasteland zijn de potentiele inkomens gigantisch !

Deze groei is voorzien door de sales directeur van KleeneZe, Kim Rawson. Voordat Kim het bedrijf kwam versterken lanceerde hij onder meer het merk Pampers zeer succesvol in Engeland en was hij verantwoordelijk voor een omzetgroei van 60 miljoen naar 300 miljoen per jaar binnen het bekende Holsten Pils bedrijf. KleeneZe houdt 3 conferenties per jaar in het NIA en in het NEC (Birmingham).


Alle distributeurs binnen KleeneZe zijn welkom op de conferenties om daar de grote netwerkers op het podium te zien en zodoende te leren hoe zij zover zijn gekomen. Deze sprekers zijn fantastisch!

[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Snelle info ned.

  • Het Engelse Kleeneze is recentelijk van start gegaan in Nederland - Het eerste land van vele Europese landen. We zijn op zoek naar mensen die betrokken willen worden bij deze business ontwikkeling op dit gunstige tijdstip.

Snelle info Belgie

  • Het Engelse Kleeneze wil recentelijk van start gaan in Belgie - Het eerste land van vele Europese landen. We zijn op zoek naar mensen die betrokken willen worden bij deze business ontwikkeling op dit gunstige tijdstip.

citaat

  • "Als ik het allemaal nog een keer over zou kunnen doen zonder een traditioneel bedrijfsmodel te hoeven gebruiken dan zou ik een netwerk marketing bedrijf opzetten". Citaat van Robert T. Kiyosaki (schrijver van "Rich Dad, Poor Dad").

Copyright 2002-2018